توسعه مطبوعات بعد از انقلاب نیاز جامعه پویای ایران بود

 

سردبیر هفته نامه ثارالله  در خصوص توسعه مطبوعات و رسانه ها بعد از انقلاب گفت : توسعه مطبوعات و رسانه ها ،در بعد از انقلاب نیاز جامعه پویا و انقلابی ایران بود و می طلبید مطبوعات و رسانه ها یی با رویکرد انقلابی پا به عرصه تلاش بگذارند .


سید ابراهیم یزدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران( ایسنا) منطقه کویرگفت : در آن دوران مطبوعات بدلیل این که در اختیار افراد بهائی و ضد دینی بودند نقش آنها تخریب کننده بود چرا که ترویج فرهنگ سکولاری ،برهنگی ،بی بندوباری ،هرزگی ،بی عفغتی عوام فریبی جزء دستورات کاری روزنامه های آن دوران و مجلات رنگا رنگ بود.

وی افزود : در آن دوران تنها دو روزنامه کیهان و اطلاعات چاپ می شد که اوایل سال 57 ،کارمندان متعهد آن رویکرد انقلابی پیدا کردند و به درج اخبار و حوادث آن روزگاران پرداختند .عمده مطبوعات آن دوران مجلات بودند که نقش آنها هم ترویج همان فرهنگ غربی و ضد ارزشی و دینی بود.

یزدی در خصوص توسعه مطبوعات و رسانه ها بعد از انقلاب گفت : توسعه مطبوعات و رسانه ها ،در بعد از انقلاب نیاز جامعه پویا و انقلابی ایران بود و می طلبید مطبوعات و رسانه ها یی با رویکرد انقلابی پا به عرصه تلاش بگذارند .

سردبیر هفته نامه ثارالله در ادامه مطلب فوق افزود :نوع حکومت اسلامی تکثر مطبوعات و رسانه ها را طالب بود و با توجه به مردمی بودن نظام خواستار حضور ذائقه های مختلف فکری و سیاسی بود لاکن هر حکومتی خط قرمزهایی دارد که می بایست از طرف مطبوعات و رسانه ها به آن توجه شود که بعضی از آنها این موضوع را نادیده می گرفتند و می شدند بلند گوی دشمن و علیه نظام و مردم وفادار به نظام خیانت می کردند و این به دور از شان و منزلت مطبوعات بود لاکن حضور اندیشه های سالم و پویا لازمه هر جامعه در حال پیشرفت و آینده نگر می باشد.

یزدی یادآور شد :لازمه یک نظام مردم سالار دینی و طیفهای سیاسی آن این است که در مقطعی خاص با هم به مبارزه سالم برخیزند و رقابت نمایند زمانی که هر کدام از گروه های سیاسی قدرت را در دست گرفتند در کنار هم با استفاده از توانمندی ها و ظرفیت های موجود شایسته سالاری ایجاد نمایند ولی متاسفانه بعضی اوقات بعضی ها در برخی مطبوعات اخلاقیات را کنار گذاشتند و عقده گشایی می کنند یا اینکه می شوند بلندگوی مخالفین ،آنوقت با تمام توان بجای نقد صحیح و سالم به سیاه نمایی می پردازند.

وی در ادامه مطلب فوق گفت :این شیوه نقد ، خدمات دولت را ضعیف و خرد جلوه می دهد و اشکالات و نواقص را عظیم و لا ینحل ، این جاست که مقام معظم رهبری هشدار دادند و خواستند اگر نقدی انجام می گیرد منصفانه باشد و دست از سیاه نمایی و گزافه گویی بردارند که این کار تنها معاندین را خوشحال می نمایند .

سردبیر هفته نامه ثارالله در ادامه گفت:نگاهی اجمالی به عملکرد مطبوعات در دوران بعد از انقلاب و در یکی دو دهه اخیر گویای این واقعیت است که تنها بخش محدودی از خدمات بعضی مطبوعات با موضوعات مربوط به دستاوردهای انقلاب اسلامی پر شده است و این کوتاهی و حضور آنهایی را می رسانند که با فضای ایجاد شده در این انقلاب به برکت خون شهدا و با استفاده از بیت المال مسلمین کمترین خدمت را به نظام و فعالیتهای انجام شده در همه زمینه ها در انقلاب اسلامی انجام داده اند .

یزدی در پایان گفت: قطعا سی سال پر افتخار نظام اسلامی در دنیای سراسر شرور و زور و نامردی و خیانت ،برای ما مطبوعات قابل تامل و تفکر است تا بتوانیم نه به بهانه سالگرد انقلاب اسلامی بلکه به خاطر شکر گذاری از این نعمت الهی ،وظیفه و رسالت مطبوعاتی و رسانه ای خود را در خدمت به نظام جامعه انجام دهیم .